Webshop løsning i WordPress eller Drupal

Skal du etablere en ny webshop løsning, måske som supplement til en eksisterende fysisk butik, eller som selvstændig platform til salg af varer, er der mange aspekter der nøje skal gennemtænkes.

Selvom der er væsentligt lavere cost of entry forbundet med opstart af en eksempelvis en WordPress webshop end en strøgbutik, skal hele forretningsmodellen selvfølgelig være nøje overvejet. Hvis i har hele konceptet: Samarbejdet med leverandørerne og producenterne, målgruppen, varerne, leveringen osv. på plads – mangler i stadig alt det internet-strategiske, der gør, at jeres webshop bliver en succes.

Webshop løsning med fart

Vi har gennem tiden fået mange kunder, som desværre først har været igennem en lang opslidende process med en billig og ugennemtænkt webshop løsning. Derfor er vi nød til at sige …. “hvis du ønsker at gøre din drupal eller WordPress webshop til en indbringende forretning, er der ingen billige og nemme løsninger!” Mange tror fejlagtigt, at webshoppen er en billig, nem og hurtig vej til indtjening og det ovenikøbet mens man sover! At sikre den helt rigtige webshop løsning og strategi er en krævende opgave. Indsatsen er lidt anderledes ved en fysisk butik, men det kræver overblik, energi og fokus for at lykkedes med et online projekt.

Man kommer ikke sovende til en succesfuld webshop
Man kommer ikke sovende til en succesfuld webshop!

Hos hjemmesider.dk hjælper vi dig med, at webshoppen (teknisk som strukturelt) hænger sammen med din forretningsstrategi. Altså at maskinen bagved virker upåklageligt. Det indebærer:

  • Professionel webshop løsning i Magento eller Drupal (Drupal Commerce)
  • Tekster der på bedste måde repræsenterer og sælger den enkelte vare
  • Søgeoptimering (SEO) så din butik bliver fundet i søgemaskinerne
  • Et webdesign der får din forretning til at fremstå professionel og indbydende
  • Billedredigering / billedbehandling så billedmaterialet af de enkelte vare fremstår lækkert og indbydende

Vi hjælper dig med at lægge de første 5 varer i butikken Vi uddanner dig til Drupal eller WordPress webshop administrator Vi integrerer betalingsgateway Vi rådgiver & yder support

Alt i alt hjælper vi jer med at få succes på nettet!

Webshop

Hosted webshop

Wannafind webshop

Det danske hosting firma Wannafind har udviklet deres egen hostede løsning. Wannafind er en professionel og sikker samarbejdspartner til din webshop. Shoppen er SEO optimeret, og man er ikke begrænset til deres egne design.
Læs mere her: www.wannafind.dk/webshop/

Shopify

Shopify er de seneste år blevet en populær løsning, som mange danske webshops benytter. Shopyfi er SEO optimeret, og med deres Liquid templating language har man 100% kontrol over designet på siden.
Læs mere her: www.shopify.com

Udvidelse til CMS

Drupal Commerce

Drupal Commerce er en meget fleksibel løsning, som kan viderudvikles, alt efter hvilke specielle funktioner der er brug for. Drupal Commerce har i dag overtaget pladsen som Drupal webshoppen fra Übercart
Læs mere her: https://drupalcommerce.org

WooCommerce

WooCommerce er et plugin til WordPress, som “forvandler” din blog til en lille søgeoptimeret webshop.

Læs mere her: https://wordpress.org/plugins/woocommerce eller vores egen side omkring WooCommerce webshop.

WP eCommerce

WP eCommerce er en anden løsning til WordPress
Læs mere her: https://wordpress.org/plugins/wp-e-commerce

Open Source webshop

Prestashop

Prestashop er fomodentlig det mest benyttede fuldblods shop-system i danmark. Prestashop er simpel og pædagogisk opbygget, men med mange features der gør systemet til en seriøs og siker webhshop-motor.
Læs mere her: www.prestashop.com

OpenCart

OenCart er som Prestashop en seriøs open source E-shop.
Læs mere her: www.opencart.com