The Fashion Edition

Inspiration, trends, guides & shopping. Drupal hjemmeside til alle med interesse for mode og trends.

Hjemmeside reference

Opgaven

The Fashion Edition blev formet i og omkring ejernes ønske om at lave en mode platform, med masser af mode, editorials og naturligvis stil trends.

Johanne fra www.thefashionedition.com kontaktede os for at sikre en solidt teknisk platform til det nye koncept.
Det var væsentligt, at løsningen kunne imødekomme, både ønsket om at præsentere produkter på en flot og enkel måde, samt at sikre en let og enkel måde at opdatere og tilrette produkterne på.

Løsningen

www.thefashionedition.com er bygget på Drupal 7 med brug af diverse moduler. Det har været væsentligt for teamet bag The Fashion Edition, at alle deres indholdstyper blev stilistisk præsenteret i form af ikoner og teaser tekster.

The Fashion Edition gør stor brug af de sociale medier, hvorfor der er lagt vægt på en solid nyhedsbrev løsning, samt en stærk profil på facebook og Instagram.

2014: The Fashion Edition har haft ønske om videreudvikling af deres løsning, således at der nu er tilknyttet Drupal Commerce modulet til deres fashion site. Det er nu muligt at blive medlem af deres klub og modtage masser af tilbud, gavekort og konkurrencer.

Vi har udviklet en Drupal  hjemmeside til The Fashion Edition, der vises i et nutidigt enkelt og responsive webdesign. I 2014 vil The Fashion Edition opgradere deres løsning, således at der er et medlemsområde, og mulighed for at købe et abonnement direkte på deres hjemmeside. Det vil give medlemmerne af hjemmesiden mulighed for at modtage gode tilbud, rabatter i gode webshops og meget mere.

Johanne Staugaard Johansen, The Fashion Edition

“Vi har fra 2013 samarbejdet med Maja Wall fra Hjemmesider.dk om udvikling og opsætning af www.thefashionedition.com.

Lige fra starten har vi været meget tilfredse med samarbejdet med Maja. I udviklingsprocessen viste hun stor forretningsforståelse, hun stillede kritiske og udfordrende spørgsmål og var på den måde med til at forbedre vores kravspecifikationer og det endelige resultat.

Vi har gennem hele processen oplevet Maja som meget tilgængelig, fleksibel og hurtig til at vende tilbage med svar og som en meget kompetent sparringspartner i forhold til både tekniske løsninger og forretningsudvikling”