certificeret wannafind designpartner

Morten Andersen

Certificeret designpartner hos Wannafind

Hos hjemmesider.dk har vi et bredt kendskab til mange forskellige CMS systemer. I denne forbindelse har vi også sat os grundigt ind i Wannafind webshop og CMS løsning. Det betyder, vi kan opsætte et tema/skabelon til jer der har en webshop eller hjemmeside hos Wannafind, men som kræver lidt ekstra på designsiden, end det som Wannafinds udmærkede designskabeloner kan præstere.

Vores opgaver inden for design af hjemmesider, og frontend kodning er stor – og vi vil kunne gøre næsten ethvert af jeres design ønsker til virkelighed.

Den væsentligste opgave er at få rådgivet jer som kunder, således at i får den mest optimale løsning i forhold til jeres webshop eller hjemmeside. Det betyder at vi bl.a. vil høre ind til jeres målgruppe, produkter, ydelser samt nuværende konvertering af besøg til kunder/henvendelser.

Hvis jeres virksomhed har en Wannafind webshop eller hjemmeside, vil vi være glade for at hjælpe jer.

Vores kunder hjælper vi bl.a med:

  • Design – helt nyt grafisk design
  • Fra design til skabelon – i har designet, vi koder
  • Rettelser og forbedringer af designskabeloner

Kontakt os på tlf. 2242 4444, skulle i være interesseret i vores assistance i forbindelse med jeres Wannafind produkt.
Læs mere omkring Wannafind webshop her.

Hosted webshop

Wannafind webshoppen er en såkaldt hosted webshop. Det betyder, at Wannafind ikke kun står for drift af server men også for udvikling og vedligehold af selve shop systemet.
En anden vigtig ting for dig som shop ejer er, at de tager backup af alle din produkter og lukker sikkerhedshuller i programmeringen, for at forhindre at webshoppen bliver hacket.
Du kan med andre ord koncentrere dig til om det du er god til – at drive din forretning!

Wannafind hosting (webhotel)

Til hosting anbefaler vi Wannafind til alle vores danske kunder. Vi har ikke selv nogen økonomisk interesse i det, vi er bare altid blevet godt behandlet af deres hjælpsomme support.
Vigtigere endu er dog, at deres forskellige hosting løsninger virker perfekt. Mange af vores Drupal kunder ligger på deres “Open Source PHP” opsætning, en løsning som vi også anbefaler til WordPress. Denne hostingløsning er samtidig stærk nok, til at drive din WoodPress webshop som typisk har brug for en VPS eller lign.

Ved hosting af WordPress er der mange andre muligheder som Siteground, Dreamhost etc. Men er du interesseret i en løsning med dansk support – ja så fås det nok ikke meget bedre!