WordPress multisite til SOROPTIMIST INTERNATIONAL DANMARK

Fra Drupal 7 til en ny hjemmeside i WordPress

Fra Drupal til WordPress

Soroptimister Danmark fik lagt deres gamle Drupal 7 hjemmeside om til et nyt WordPress multisite. Deres gamle Drupal hjemmeside var opbygget i Panels, hvilket var smart for år tilbage!

Panels skulle sikre, at administratoren og andre bruger der skrev på siden fik en nem måde at oprette nyt indhold og rette i eksisterende, på en måde så selve designet aldrig blev “ødelagt” af forkert styling og opsætning.
Heldigvis er vi i dag kommet videre med nye muligheder som Page Builder og ikke mindst den indbyggede editor i WordPress Gutenberg. Panels vist sig nemlig at være tung og usmidig at arbejde i.

WordPress multisite

Foreningen er i danmark opbygget af en række lokalafdelinger. Hver lokalafdeling har deres eget område på hjemmesiden, hvor de kan kommunikerer direkte til deres medlemmer. Oplyse omkring nye begivenheder og tiltag i det lokale.
Ved at opsætte WordPress som et multisite, gav vi de enkelte lokalafdelinger adgang til deres helt egen WordPress administration (hjemmeside). Lidt forenklet sagt fik vi med kun en WordPress installation oprette over 50 selvstændig hjemmesider, med hver deres login, design og funktionalitet. En del nemmere at vedligeholde end 50 forskellige WordPress installationer med hver deres database og tusindevis af filer. 50 installationer der konstant skulle opdateres og tages backup af.

Simpelt og enkle event kalender i ACF
Simpel og enkle eventkalender opbygget i Advance Custom Fileds (ACF)

En eventkalender opdelt i flere kategorier

Med en “nem” eventkalender opbygget i ACF som kan benyttes af alle lokalafdelingerne, kan de enkelte klubber nemt holde deres medlemmer opdateret.
Alle de lokale events vises på hovedsiden i en stor samlet kalender!

Kalenderen er opdelt i kategorier som: Klubmøder, alm. Begivenheder og internationale møder og events.

Med mange lokalafdelinger er et WordPress multisite en smart løsning
Med mange lokalafdelinger er opsætningen af et multisite en rigtig løsning!

Sikkerhed

Når man driver et multisite er det vigtigt, at man ALTID har styr på sikkerheden. Hjemmesiden bliver hurtig stor i data mængde grundet de mange brugere (lokalafdelinger). Derfor er det vigtigt, at man har en hurtig og sikker host (webhotel), til at administrer den store data mængde.
Plugin antal skal minimeres til det mindst mulige, og ALT skal hele tiden være opdateret og med en god backup løsning.