Sydbank Designmanual

Digital Design Manual - udviklet i Drupal i samarbejde med Loop Associates

Hjemmeside reference Sydbank

Opgaven

Online design manual til Sydbank

Som underleverandør til LOOP Associates har vi i Drupal 7 udviklet en portal der præsenterer Sydbanks visuelle identitet.
Grafisk design og indholdet til designmanualen er udført af Loop Associates. Den online designmanual er udviklet for at give medarbejdere fra Sydbank let og enkel adgang til alle designelementer i deres brand book.

Den online designmanual giver de enkelte medarbejdere vejledning i hvordan designet anvendes til forskellige typer af publikationer og korrespondance.
Det har været vores opgave at sørge for at brugervenlighed, sikkerhed og tekniske finesser virker efter hensigten.

Løsningen

Design manualen er udviklet i Drupal 7. Portalen er opdelt i alle Sydbanks forretningsområder. Herunder findes der information om alt fra brug af logo, farver, design elementer, skrifttyper, markedsføringsmateriale, web, magasiner og meget mere.
Der er udviklet et download center, hvor alle grafiske filer kan downloades. Både skabeloner til brochurer, flyers mm. men også de helt færdige printklare filer der kan sendes til tryk.

Løsningen indeholder ligeledes en simpel og enkel kategoriopdelt billedbank.

Det hele ligger godt beskyttet for omverdenen – således at det kun er de relevante medarbejdere fra Sydbank der kan hente information og materiale.