Odsherreds bibliotek & kulturhus

Fik nyt Drupal tema til deres informationssider. Med hele to hjemmesider i Drupal, er biblioteket klar til at servicere borgerne på fornemste vis!

Bibliotek i Drupal CMS

Med hele to Drupal hjemmesider er bibliotek / kulturhus i Odsherred kommune klædt godt på til at servicere deres kunder. Den ene benyttes til de mange informations sider til kommunens borgere, mens den anden er til bogudlån og søgning i databasen.

De fleste biblioteker i danmark benytter i dag en videreudvikling af Drupal 7 kernen til bogudlån. Systemet er opbygget, så det “kommunikerer” med “biblioteks brønden” – en database med alle bøger og medier man som bruger kan låne.

Videreudviklingen af Drupal kernen foregår i Ting Concept. Ting og deres Ding CMS var der for nogle få år tilbage stor opmærksomhed på. Hvordan udvikling er i dag, er vi lidt usikre på. I hvertilfælde opdateres deres hjemmeside meget sporadisk, og Odsherreds bibliotek står stadig under listen for “Kommende Ding.biblioteker”, på trods af at de har benytte systemet de sidste par år!

Vi har designet et responsivt webdesign til deres informations hjemmeside, et design og opsætning som andre biblioteker ligeledes har vist interesse for.
I øjeblikket er vi ved at undersøge mulighederne for at formalisere samarbejdet og videreudviklingen af løsningen.
Er du interesseret i at høre mere i dette arbejde, er du meget velkommen til at kontakte os.