NORDISK SAFARI KLUB

Klubben er uafhængig af alle jagtrejsebureauer og jagtorganisationer og er for alle nordiske jægere, specielt med interesse for jagt i udlandet.

reference nsk

Opgaven
Nordisk Safari Klub kontaktede hjemmesider.dk med henblik på at få udviklet en helt ny Drupal hjemmeside. Hjemmesiden indeholder mange forskellige funktioner og visninger. Bl.a. kan nævnes:

1. Medlemsfunktioner – Medlemmer i 3 forskellige niveauer
2. “min side”, en medlemsside der i dagbogsform med billede og data opridser medlemmets jagtjournal
3. Trofæopmålinger, en database med søgemuligheder i alle danske trofæopmålinger
4. Medlems indtastning af jagt rapporter
5. Nyhedsbrev
6. Bannerannoncer med forskellige muligheder og tracking
7. Video og billedgallerier
8. Mobil theme, til perfekt visning på mobile enheder
9. Drupal Commerce webshop

Løsningen
Nordisk Safari har fået et helt nyt design, med lækre douchede safari & jagt nuancer. Der er blevet lagt vægt på, at designet af siden er harmonisk og funktionelt. Med Nordisk Safari Klubs flere tusinde medlemmer er der blevet lagt vægt på, at brugervenligheden er gennemtænkt og intuitiv. Vi er meget stolte af, at kunne præsentere den nye hjemmeside for Nordisk Safari Klub, hvor vi i al beskedenhed mener, at design og funktionalitet går op i en højere enhed.

Dan Saugstrup – Nordisk Safari Klub

Nordisk Safari Klub ønskede en ny og brugervenlig hjemmeside som understøtte kommunikationen og interaktionen med klubbens medlemmer, samt et nyt, enkelt og inspirerende layout.

Hjemmesider.dk har leveret på alle niveauer og Nordisk Safari Klub er meget tilfredse med det færdig resultat. Som ansvarlig for projektet fra Nordisk Safari Klub har det være en fornøjelse at arbejde sammen med hjemmesider.dk, vedrørende hele processen, lige fra de første design layouts over kravspecifikationer og til implementeringen af den endelige løsning.

Jeg kan helt klart anbefale Hjemmesider