KNX Portal Schneider Electric

Schneider Electric KNX portal - en portal udviklet for alle med interesse og viden om KNX.

Reference hjemmeside: Schneider Electric KnX portal

Opgaven

Schnedier Electric kontaktede os for at få udviklet en online portal for deres KNX teknologi. Portalen skulle præsentere alt deres materiale vedr. KNX enkelt og simpelt. Layoutet skulle følge Schneider Electric Globals design manual og der skulle være mulighed for login og download af deres mange KNX løsninger og programmer.

Løsningen

Schneider Electric har fået en Drupal 7 løsning, med brugerstyring, download, video og nyhedsvisning. Hjemmesiden er udviklet så den er simpel at vedligeholde. I processen er alt indhold nøje blevet struktureret for at sikre overskuelighed, til trods for store mængder af information. Der er mulighed for deres målgruppe at melde sig til som medlem på siden, for at få ekstra tips og tricks samt at downloade software.

Schneider Electric er bedre kendt i Danmark for dem med LK – Lauritz knudsen kontakterne som vi alle har i vores hjem. Schneider Electric opkøbte LK for nogle år siden, og har stadig det samme hovedkvarter i Danmark.  Derudover er Schneider Electric også kendt for JOEL – deres el-udstyr som kan købes b2c i alle byggemarkeder. Vi arbejder løbende med SE for at sikre at KNX-portalen kommunikerer og udfylder de ønsker der er til kommunikationen i forhold til knx teknologien. Vi håber at rigtigt mange KNX-teknikere i Danmark får gavn af den nye portal, fyldt med masser af nyttig knx-viden på dansk.