Comedy ZOO Club & Cafe – Restaurant / Bar – wordpress med flere sprog

FBI har åbnet restaurant og bar i det indre af København. Til den skulle de bruge et unikt Wordpress tema med flere sprog.

WordPress installation til Giggles

FBI havde designet og de lækre billeder klar, så kodningen af deres nye responsive WordPress tema var en nem og hurtig opgave for os.
Der er installeret to sprog (dansk & engelsk) på WordPress installation. Til sprogfunktionen benyttes det gratis og samtidig stabile Polylang plugin.
Hjemmesider med flere sprog, også selvom det som her kun er to, er altid et arbejde, hvor man skal tænke sig godt om og planlægge design og indhold efter det. Samtidig er det vigtig, at man gennemtænker SEO grundigt. Rigtig mange WordPress hjemmesider fejler i forhold til SEO, så snart der er installeret flere sprog. Her på Giggles er det forholdsvis nemt at overskue, men vi anbefaler altid at konsultere professionel hjælp til hjemmesider med flere sprog.

Resultatet er vi meget stolte af. Det viser tydeligt at enkelthed og lækre gennemtænkte billeder, er vejen til et godt webdesign.
På forsiden har vi kodet en fuld baggrund slider i CSS3 helt uden javascript.

Til bordreservationen benyttes den eksterne service http://dinnerbooking.com/ som i dag benyttes af mange danske restauranter.