FBI – Funny Business Inc.

FBI Booking repræsenterer Danmarks absolut fremmeste komikere. Vi har udviklet et responsive skræddersyet Drupal 7 theme.

reference_fbi2015

Ovenstående er det nye responsive 2015 layout.

Hjemmeside design og udvikling

Opgaven

FBI ønskede sig en ny hjemmeside, der grafisk tydeligt signalerede ånden og “produktet” i firmaet.
Hele omdrejningspunktet for hjemmesiden er kalenderen, booking og præsentation af komikerne.
Det var vigtig for FBI, at deres daglig arbejde med hjemmesiden kunne forgår i en nem og intuitiv måde.

Løsningen

Morten S. funky webdesign med “små rum”, finurlige og overraskende elementer har skabt en spændende verden som på fornemste måde afspejler “ånden i FBI”.

Drupal 7 blev endnu engang løsningen på denne spændende opgave.

Digital Media Manager – Mads Linnebjerg FBI Productions Aps

FBI står for Funny Business Inc. Vi lever af at producere og sælge stand-up, og heraf tænker vi nok lidt anderledes og skørt. Største delen af vores kommunikation og salg går via at vores hjemmeside, så der var store krav og forventninger.

Hjemmesider.dk har virkelig forstået hvad “funny business” går ud på. Udover en meget flot hjemmeside (designet af soogco.dk) har hjemmesider.dk bygget en backend hvor usability er sat i højsædet. Vores arbejdsproces er blevet væsentligt effektiviseret og dette er utrolig vigtigt i en travl hverdag. Det har været et langt hækkeløb, hvor hjemmesider.dk hele tiden har været der og løftet os pænt og sikkert over næste bum. Vi er meget stolte af vores nye hjemmeside og glæder os over at kunne videre udvikle denne i samarbejde med hjemmesider.dk.

FBI – Danmarks bedste stand-up kan hermed kun varmt anbefale Hr. Andersen & Co -hjemmesider.dk.