Egeskov Slot

Hjemmeside i Drupal 7 til Egeskov Slot. Legeskov, udstillinger, haven og slottet.

Responsive webdesign til Egeskov

I 2021 fik vi lagt den gamle Drupal 7 hjemmeside over i WordPress. På samme tidspunkt fik Egeskov hjemmesiden et nyt design. Se den nye hjemmesider her.


Opgaven

August 2014 – Vi har netop lanceret Egeskov Slot’s nye responsive hjemmeside. Egeskov er et slot og park med tilbud og aktiviteter for hele familien. Vi har haft et langt samarbejde med Egeskov, og denne udgave af deres hjemmeside, er version nr. 2, hvor vi i fællesskab med Egeskov Slot har sørget for alt fra design til implementering.

Løsningen

Egeskov slot har en Drupal løsning, med forskellige indholdstyper således at de let og enkelt kan lave sliders, teasers, aktivitetslister og billedalbum. På siden finder i også det interaktive parkkort.

Hjemmesiden er bygget op således at Egeskov kan lave “underforsider” til deres hovedmenupunkter. Derudover har der været fokus på mobil visningen som har fået sin helt særskilte menu.

Henrik Neelmeyer Direktør/CEO Egeskov

Egeskov har været meget glade for samarbejdet med hjemmesider.dk
Vi har fået god sparring til udvikling af vor hjemmeside, og der er udviklet væsentlige forbedringer til gavn for vore besøgende.
Vi har oplevet hurtig reaktionstid og haft en kreativ og udviklingende dialog gennem hele forløbet med udviklingen af vor site.

Vi fortsætter helt klart samarbejdet med hjemmesider.dk