Drupal 9 til fagforeningen BLIK&RØR

Fra Drupal 7 til 9 - Blik&Rør en fagforening med hang til Drupal, og vi er stolte af, at vi endu engang blev valgt til opgaven!

Ny hjemmeside til fagforeningen Blik og Rør

Drupal 9

Da fagforening ønskede en opgradering af deres tidligere hjemmeside, en side som vi her på Hjemmesider.dk ligeledes har udviklet, var det oplagte CMS Drupal 9.

Den gamle hjemmeside var opsat i Drupal 7, og CMS’et User Interface (UI) var de administrative ansatte på fagforening glade og fortrolige med. Det var vores vurdering, at den nye Drupal 9 version var et godt valg i forhold til de tekniske opgaver systemet skulle udføre.
At andre systemer som eksempelvis WordPress kunne have løftet opgaven, er der ingen tvivl om, men at skifte til et helt nyt CMS, når nu kunden var glad og fortrolig, med at arbejde i systemet gav selvfølgelig ingen mening – derfor Drupal 9.

Nyt design med en klar farveprofil og “Parallax banner”

Det nye webdesign som Maja Wall sammen med Blik&Rør udarbejdede, var med en klar og tydelige farveprofil. Fagforeningens røde farve fungerer som den gennemgående signalfarve. Baggrunden på hjemmesiden er en klassisk hvid med en nuance af sort som skriftfarve. Derudover benyttes der store farvede felter til at indramme indhold, for tydeligt at fortælle brugeren hvordan informationerne er struktureret på de enkelte sider.

Den røde farve vises i et bånd over hele skærmens bredde.

Drupal 9 er valgt til den nye hjemmeside

Mange af siderne er opdelt i tydelige områder, bla. ved hjælp af bannere med Parallax effekt og store farvede felter med spalter.

Nyhedsflow samt mange andre funktioner

Hjemmesiden er opsat med funktioner som:

  • Nyheder
  • Formandens blog
  • Begivenheder (event kalender)
  • Regionernes egne sider
  • Fagbladet
  • Formularer, beregner formularer o.ign.
  • Feriehuse med booking
  • Banner Flow
  • og meget meget mere 🙂
Skriv nyheder og andre events på hjemmesiden

Se siden her

Se den nye hjemmeside her – vi er faktisk meget stolte af resultatet og at Blik&Rør endnu engang valgte os til at lave deres nye hjemmeside.

Vil du vide mere om Drupal 9

Vil du vide mere, omkring hvad den nye version af Drupal kan tilbyde, er det oplagt at begynde din læsning her.
Du er selvfølgelig også meget velkommen til at kontakte os, hvis jeres firma/forening overvejer en ny hjemmeside i Drupal 9.