DBO – Dansk Brystkræft Organisation

DBO fik et nyt responsivt WordPress tema, så de igen kunne opdatere deres hjemmeside.

WordPress tema til DBO

DBO havde problemer med deres eksisterende WordPress installation og tema.
Deres gamle tema kunne ikke længere opdateres, hvilket forhindrede dem i at holde selve WordPress og de installerede plugin up to date.
En situation der selvfølgelig ikke var holdbar i længden.
Muligheder for videre udvikling var bremset, og uopdaterede WordPress hjemmesider udgøre som bekendt en stor sikkerhedsrisiko.
WordPress er desværre kendt for at være hackernes yndlings mål, da det netop er det mest benyttede CMS i dag. Her i 2015 findes der over 24.000.000 hjemmesider, der er sat op i det engang så simple blog-system.
I dag er WordPress vokset til et stort og stabilt CMS … så længe man bare husker at holde WordPress og de installerede temaer og plugins opdateret.

DBO havde samtidig et ønske, om at deres eventkalender fik tilføjet ny funktionalitet i form af flere valgbare tilmeldingsformularer.
Kalenderen var i sin tid opsat med The Event Calendar, så det var helt oplagt at forsætte med denne eventkalender. DBO var fortrolige med systemet og ved hjælp af formular plugin Contact Form 7, var det nemt at tilføje individuelle tilmeldingsformularer til de enkelte begivenheder.

Derudover integrerede vi på forsiden en brugervenlig banner slider, hvor de nemt kan tilføje nye billeder, tekst og link.
En så simpel funktion opsatte vi direkte i temaet. Simpelt og enkelt – og samtidig holder vi antallet af installerede plugin på et minimum, hvilket altid er best practice, for at opnå en sikker og hurtig hjemmeside.

Kort om DBO

Dansk Brystkræft Organisation er en selvstændig forening, hvis mål er at Danmark yder en mere fyldestgørende og professionel diagnostik og kræft behandling. Foreningen er opdelt i hovedorganisationen og med landsdels kredsene: Århus, Fyn, MidtVest, Roskilde, Nordsjælland, Sønderjylland og Vendsyssel.
Hovedorganisationen og de enkelte kredse afholder året rundt arrangementer med information om og til brystkræftramte.

DBO formand – Randi Krogsgaard:

“Vi er altid glade for at samarbejde med Hjemmesider.dk, der løser opgaven på en måde, der både er professionel, hurtig og tålmodig.”
Randi Krogsgaard