Blik- og Rørarbejderforbundet

Drupal hjemmeside til Blik- & Rørforbundet. Hjemmeside, intranet & kamagnesites.

Blik- og Rørarbejderforbundet på Mac skærm
Blik- og Rørarbejderforbundet

Blik- og Rørarbejderforbundet har mere end 10.000 medlemmer. Forbundets medlemmer udgør langt den største faglærte gruppe i VVS-branchen, som er en del af den danske byggebranche.

Opgaven

Blik- og Rørarbejderforbundet kontaktede hjemmesider.dk, da de ønskede at omlægge deres hjemmeside fra deres nuværende Oracle system til en Open Source Drupal løsning.
Opgaven var delt op i 4 hovedområder:

1. Hjemmeside til forbundets medlemmer og interessenter
2. Mobilsite med de mest relevante informationer
3. Intranet / Fagligt Netværk for ansatte i forbundet
4. Mulighed for let og enkelt at lave kampagnesites

Det var væsentligt for Blik- og Rørarbejderforbundet, at systemet var fleksibelt og let at arbejde i.

Løsningen

Blik- og Rør Forbundet har fået et helt nyt design, med et væld af små finesser. Hjemmesider.dk har udviklet Drupal-løsninger til henholdsvis intranet og hjemmeside. Løsningerne indeholder mange forskellige indholdstyper og udviklet funktionalitet.

Allan Guldberg Kommunikationschef

Da vi skulle have ny website blev Hjemmesider.dk kontaktet. Allerede på det indledende møde viste de rigtig god forståelse for opgaven, og det blev hurtigt klart, at Hjemmesider.dk var det rigtige match for os.

Hurtigt modtog vi et konkret oplæg til design og en pris, som til fulde levede op til vores forventninger. Også de udfordringer, som opstod undervejs i processen, blev løst hurtigt og smidigt. Gerne suppleret med kreative indspark til gavn for brugerne af siden.

I forbindelse med serviceydelser til medlemmerne, indeholder Blik og Rørs nogle særlige udfordringer, hvor flere systemer skal arbejde sammen. Også dette blev løst på fornuftig vis, og vi er meget tilfredse med det udførte arbejde.

Vi vil også fremover samarbejde med Hjemmesider.dk om udvikling af web-løsninger, og giver dem vores varmeste anbefaling