Joomla

Rigtig mange hjemmesider i dag benytter Joomla.

Joomla er et meget udbredt CMS. Ikke mindst danskerne har taget godt imod systemet.

Joomla er et hjemmeside-system (CMS= Content Management System) med en næsten uendelig lang liste af udvidelser – der er helt sikkert også lige den, du har brug for! Udvidelserne  er mange og specifikke. Vi har endnu ikke været ude for ikke at kunne finde et modul der passer til eller med få modificeringer passer til kundernes efterspørgsel.

Joomla logo

Har du i forvejen god erfaring og kendskab med Joomla, kan vi selvfølgelig hjælpe dig med en ny hjemmeside eller tilrettelser til din eksisterende. Vi har tidligere arbejdet meget med Joomla CMS, men er inden for de de sidste par år gået væk fra at anbefale systemet. Det er ikke fordi at systemet ikke kan anbefales, mere fordi vores passion og dermed anbefalinger går til Drupal eller WordPress, som vi også har væsentligt større kompetencer i, og finder mere brugervenligt både for vores kunder og for os som udviklere.

Læs mere om systemets muligheder på her.

Når der er tale om at skulle vælge CMS systemer, vil i kunne google jer frem til utallige sider der anmelder de forskellige systemer og laver en liste af Pro og cons. Vi er ikke hellige i forhold til systemet der ligger bag en hjemmeside, det væsentlige for os er at målet nås i forhold til at kommunikeret jeres virksomheds budskab til modtageren, samt at det tekniske setup er lavet, således at siden er teknisk søgeoptimeret. Dette kan Joomla sagtens tilgodese, vi mener bare at Drupal og WordPress gør dette endnu bedre!

Skulle du have lyst til at læse mere om de forskellige største cms systemet, kunne denne artikel hvor Joomla, Drupal og WordPress sammenlignes, evt. have din interesse: Læs den her

Kontakt os gerne hvis i har behov for viden om, hjælp til eller udfordringer i forhold til jeres hjemmeside.